Bygga om företagets lokaler

Oavsett om ni äger era lokaler, hyr av en bostadsrättsförening eller annan hyresvärd så kanske ni vill bygga om och anpassa företagets lokaler. Det brukar inte vara allt för svårt att få igenom. Speciellt om ni står för de kostnader som det blir vid en ombyggnation. 

Om ni anlitar byggfirma för att utföra arbetet så se till så att de utför det arbete de ska utföra till den kostnad som ni kommit överens om. Betala inget till byggfirman innan allt är klart och godkänt. Se till att få en skriftlig offert på det hela då det är vanligt med byggfusk. Det finns bra information på nätet som ni kan läsa innan ni sätter i gång med era ombyggnationer. Det är en stor fördel att vara påläst inför större projekt som ska byggas. Ju mer som ni har kunskap om desto bättre blir det när ni ska förhandla med byggfirmor och vet hur ni ska hantera dessa.

Leta upp seriösa byggfirmor och som kanske har rekommenderats av andra företag som ni har kontakt med. Er hyresvärd kanske har några tips att ge er som de har samarbetet med tidigare som har gjort ett bra arbetet med ombyggnationer. Lämna inget åt slumpen utan var som en igel i ögat på det arbete som utförs. Ni som beställare har den rätten att kontrollera hur jobb utförts. Se till att anlita en besiktningsperson som får kontrollera att arbetet är väl utfört. Se även till att snabbt reklamera om det är något som inte blev som det var tänkt.

Comments are closed.