Allt för företagets kontor

Till företagets kontor kommer det många gånger besökare. Här beror de naturligtvis på vilken verksamhet det handlar om. De som har mest besökare är konsulter och försäljare. För dem är det då extra viktigt med profilprodukter på företagets kontor.

Nu är det naturligtvis inte allt som du behöver på ditt kontor. Dock är det en stor del av det du behöver för att kunna etsa ditt namn för evigt i dina besökares medvetande. De bästa profilprodukterna hittar du hos Axon Profil på nätet. Här har du en reklammakare som känner till alla tricks för att skapa effektiva profilprodukter.

Topp 3 profilprodukter som passar alla företag

På förstaplatsen kommer den klassiska reklampennan, vilken alltid fungerat mycket bra. Det med anledning av den produktens stora användningsområde. Även om logotyp och bild är liten är det den absolut vanligaste och mest effektiva profilprodukten.

Efter reklampennan kommer kaffekoppen, som aldrig är fel. På den får du också möjlighet att verkligen via upp både logotyp och ett kraftfullt budskap. Varje år finns det också en ny almanacka som delar tredjeplatsen med den perfekta isskrapan. Satsar du på alla de produkterna, har du verkligen allt för kontoret när både existerande och potentiella kunder kommer på besök.

Comments are closed.